سخنگوی شورای شهر تهران: از بین بردن عوارض بی‌حجابی شبیه تله‌های انفجاری است

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران حجاب و عفاف را مانند تمامی مفاهیم دینی و توحیدی، یک بسته و مجموعه کامل دانست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رسا نوشت: علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران حجاب و عفاف را مانند تمامی مفاهیم دینی و توحیدی، یک بسته و مجموعه کامل دانست و گفت: باید درباره عفاف و حجاب کار تربیتی، اعتقادی، ایجابی و ترویجی انجام دهیم و در همین حال باید برای ترک کشف حجاب، کار سلبی هم انجام داد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران افزود: به حتم باید میزان کار ایجابی در مقایسه با کار سلبی خیلی بیشتر باشد؛ به ویژه در ادوار ابتدایی زندگی هر انسان کار ایجابی بیشتر جواب می‌دهد؛ یعنی کار ایجابی برای نوجوانان، کودکان و خردسالان باید در دستور کار مهدکودک‌ها و آموزش و پرورش قرار گیرد و با کارهای تربیتی در ذهن و قلب بچه ها ماندگار شود.

وی به فعالیت‌های دشمنان ایران اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: تنها ما نیستیم که برای فرزندان این مرز و بوم برنامه‌ریزی می‌کنیم؛ دشمنان ما در سال‌های گذشته با برنامه‌ریزی‌های بلند مدت حجاب، عفاف، حیا، پوشیدگی و خیلی مسائل فرهنگی دیگر را هدف گرفته‌اند تا نظام را به چالش بکشند.

نادعلی مقاومت مردم در برابر نقشه دشمنان را ستود و ادامه داد: مردم ما آگاه هستند و ما باید بر این آگاهی بیافزاییم؛ اگر حجاب را بسته کامل نبینیم دچار مشکل می‌شویم؛ تا تفکر انسان‌ها را به سمت نقطه درست هدایت نکنیم و آنچه که لازم است برای این کار اختصاص ندهیم، تنها حفظ ظاهر کرده‌ایم که البته ظاهر هم مد نظر است؛ مجموعه این اتفاقات باید در کنار هم باشد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران همراهی بحث‌های امنیتی در کنار بحث‌های سلبی فرهنگی را لازم عنوان کرد و گفت: وقتی از آن سوی مرزها برای هنجارشکنی‌ها و به همریختگی در کشور طراحی‌هایی انجام می‌شود و پس از ده یا دوازده سال از فعالیت رسانه‌های خود نتیجه می‌گیرند، ما نیز در کنار اینکه باید از مسائل امنیتی کمک بگیریم، باید بدانیم که پرداختن به این امر دارای پیچیدگی‌های زیادی است؛ همانقدر که دشمن پیچیده عمل کرده است، ما هم باید پیچیده عمل کنیم تا جامعه را به نقطه مطلوب برسانیم.

وی در بیان نمونه‌ای از تلاش‌های شهرداری در زمینه حجاب و عفاف گفت: ستاد حجاب و عفاف شهرداری تهران، در کنار معاون حمل و نقل و مدیرکل امور بانوان گزارشی را به شورا ارائه کردند که بنده به عنوان رئیس کمیته فرهنگی شورا اعتقاد دارم کار ایجابی خوبی اتفاق افتاده است؛ البته این کارها باید به صورت مستمر ادامه داشته باشد و بحث‌های سلبی هم متناسب با فضاهای متفاوت لبه‌های خدمت به مردم مورد توجه باشد.

نادعلی بعضی مکان‌ها مانند اتوبوس‌ها، مترو و اماکنی از این دست را دارای پیچیدگی‌هایی توصیف کرد و افزود: طراحی فعالیت‌های ایجابی و سلبی چنین مکان‌هایی ویژگی‌های خود را دارد؛ اکنون تذکرات زبانی رو به افزایش است و مهمترین اتفاق هماهنگی بیشتر تشکل‌های داوطلب مردمی در این باره است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: از بین بردن عوارض بی‌حجابی و مسائل فرهنگی از این دست، دستگاهی نیست که با زدن یک دکمه خاموش شود؛ این‌ها شبیه تله‌های انفجاری است که در بسیاری از موارد عامدانه انجام می‌شود تا در نقاط حساس شهر درگیری ایجاد شود؛ همه شبانه‌روزی کار می‌کنند و ما در جایگاه نظارتی خود علاوه بر نظارت بر فعالیت‌های دوستان، به آن‌ها سمت و سو می‌دهیم تا به نقطه تعادل برسیم.

وی درباره ارتباط با کارشناسان حوزه علمیه گفت: یکی از طلاب عزیز که دبیر کمیته دینی شورا است، با حوزه‌های علمیه ارتباط دارد که این ارتباط باید قوی‌تر شود؛ معاونت اجتماعی شهرداری نیز در مرکز فعالیت‌های دینی خود از حجت‌الاسلام شیری‌نژاد بهره می‌گیرد که به صورت دائم با حوزه علمیه قم در ارتباط است؛ البته در آنجا بحث‌ها بیشتر درباره مدارس و مساجد است که به این بسته کامل فرهنگی در شهر تهران کمک می‌کند.

نادعلی درباره فعالیت‌های نهادها و سازمان‌ها در ماه‌های پیش رو نظر داد: باید کار ایجابی مستمرتر، ریشه‌ای‌تر و عمیق‌تر انجام شود؛ همه دستگاه‌ها باید با هم وظایفشان را انجام دهند تا نتایج خوبی عاید شود؛ اگر مانند سابق ترک فعلی اتفاق افتاد، باز دچار مشکل خواهیم شد؛ الان در بحث‌های ایجابی، رفت و آمدهای خوبی بین دستگاه‌ها وجود دارد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران درباره فعالیت‌های سلبی در مقابله با کشف حجاب گفت: در قسمت سلبی مقداری مشکل داریم و باید هماهنگی‌ها بیشتر شود؛ تناسب‌های دستگاه‌ها باید دیده شود؛ بعضی دستگاه‌ها مانند پلیس و فراجا، زحمتشان در هر کاری که بخواهد در حوزه‌های سلبی اتفاق بیفتد نیاز است و در این پیشرو بودن محدودیت‌هایی هم دارند؛ اگر در آن نقاط سلبی ضابط قضایی حضور نداشته باشد، کار سلبی ناقص خواهد بود.

وی حرکت‌های سلبی در زمینه مبارزه با بی‌حجابی را نیازمند قانونگذاری مکمل عنوان کرد و گفت: باید ضعف‌های قانونی را برطرف کنیم تا ضابط قضایی یا هر کس که در حوزه سلبی کار می‌کند، به دلیل عدم پشتیبانی قانونی، دچار مسأله نشود؛ همانطور که با اتفاقاتی در حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر این قسمت تقویت و اوضاع بهتر شد، در این حوزه هم باید اتفاق بیافتد.