کد خبر : 235656
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ - 18:32
دسته‌بندی : سلامت
چاپ

وزارت بهداشت: طی چند ماه اخیر ۱۳۰۰۰ دانش‌آموز مسموم شده تحت درمان قرار گرفتند

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: مسمومیت دانش‌آموزان فوتی نداشته و ۱۳۰۰۰ دانش‌آموز تحت معالجه قرار گرفته و درمان شدند.

وزارت بهداشت: طی چند ماه اخیر ۱۳۰۰۰ دانش‌آموز مسموم شده تحت درمان قرار گرفتند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: سعید کریمی در کنفرانس یک‌روزه مدیریت و برخورد با آسیب‌های شیمیایی که توسط معاونت آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشکی امروز در محل این سازمان برگزار شد با اشاره به این که در مورد وقایع اخیر آن چه مهم است مدیریت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی است، اظهار کرد: خوشبختانه تاکنون فوتی در بین دانش‌آموزانی که در اثر مسمومیت به مراکز درمانی مراجعه کرده‌ یا اورژانس بر بالین آن‌ها رفته است، نداشتیم.

وی با اشاره به این که همچنین مریض بدحالی که نیاز به بستری طولانی مدت داشته باشد در بین مراجعین حوادث اخیر نداشته‌ایم، افزود: آموزش به مدیران مدارس و همچنین والدین دانش‌آموزان در حال انجام است تا بتوانند مدیریت صحنه را در این حوادث به خوبی انجام دهند.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به این که مباحث روحی و روانی و اضطراب بخش عمده این حوادث را در بردارد، خاطرنشان کرد: نزدیک به ۱۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان در همان مدرسه تریاژ شده و با درمان در محل مرخص شده‌اند و مدیریت اورژانس و صحنه بسیار مهم است.

وی با اشاره به دستورالعمل هایی که در زمینه موارد قبل و بعد از حادثه از سوی وزارت بهداشت صادر شده است، گفت: جامعه پزشکی نسبت به مطالعه این دستورالعمل‌‌ها اهتمام ورزیده و طبق آمار از ۱۳ هزار دانش‌آموزی که به مراکز درمانی مراجعه کرده یا اورژانس بر بالین آن‌ها رفته است، همگی مرخص شده و تا روز گذشته تنها ۱۰۰ نفر در بیمارستان حضور داشتند که با انجام اقدامات لازم زیر ۹ ساعت مرخص می‌شوند.

اخبار مرتبط:
نیمی از زایمان‌های استان البرز متعلق به اتباع بیگانه است
نیمی از زایمان‌های استان البرز متعلق به اتباع بیگانه است

مدیرکل بیمه سلامت استان البرز گفت: از تعداد زایمان‌های استان بالغ بر ۵۰ درصد مربوط به اتباع بیگانه بوده است.

۵ ماده غذایی سرشار از ویتامین D را بشناسید
۵ ماده غذایی سرشار از ویتامین D را بشناسید

ویتامین D با سلامت جسم و روان ما مرتبط است، از همین رو حائز اهمیت است که حجم بیشتری از این ماده مغذی مهم را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانیم.

آنچه که درباره آبله میمونی باید بدانید
آنچه که درباره آبله میمونی باید بدانید

علائم ابتلا به آبله میمونی عبارتند از تب، سردرد، دردهای عضلانی و بثورات متمایز که می‌تواند روی صورت، دست‌ها، پاها و سایر قسمت‌های بدن ظاهر شود. بثورات در نهایت قبل از بهبودی، جوش‌ها و دلمه‌ها را تشکیل می‌دهند. پوسچول - که شبیه یک جوش بزرگ سفید یا زرد است - یک برآمدگی کوچک و برجسته روی پوست است که پر از چرک است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است