کد خبر : 234801
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ - 19:14
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

اسدالله امرایی به هوش آمد

اسدالله امرایی که در پی جراحی قلب در خواب مصنوعی بود، بعد از دو روز به هوش آمد.

اسدالله امرایی به هوش آمد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: امیلی امرایی، دختر این مترجم نوشته است: «پدرم به‌هوش آمد. من توی چند روز گذشته یه بار دیگه فهمیدم چه آدم‌های همراه و نازنینی اطرافمون داریم.

پدرم چشم‌هاش رو باز کرده و خودش نفس می‌کشه و من چشم تک‌تک‌تون رو می‌بوسم.»

اسدالله امرایی زاده اول اردیبهشت ۱۳۳۹ در شهرری است. او کارشناس زبان و ادبیات انگلیسی است و از سال ۱۳۶۰ با مطبوعات همکاری دارد.

امرایی روز شنبه (۱۳ اسفندماه) عمل تعویض دریچه قلب انجام داد.

از آثار این مترجم به ترجمه این کتاب‌ها می‌توان اشاره کرد: «خزان خودکامه» نوشته گابریل کارسیا مارکز، «مردان بدون زنان» از ارنست همینگوی، «انجیل سفید» از  توبیاس ولف، «چه‌گوارا به زبان ساده» نوشته سرخیوسینای، «خانه خیابان مانگو» اثر ساندرا سیسنروس،  «شهر جانوران»، «سرزمین اژدهای‌ طلایی»، «جنگل کوتوله‌ها» و «دختر بخت» از  آیزابل آلنده، «خرده خاطرات»، «کوری» و «بینایی» از ژوزه ساراماگو، «مدرسه شبانه» از ریموند کارور، «داستان سقوط و پرواز»  از بن لوری، «درناها غریب می‌آیند و غریب می‌روند» مجموعه شعر از شاعران جهان، «ظلمت در نیمروز» نوشته آرتور کستلر، «دشت بهشت» نوشته جان استاین بک و «عشق‌های زودگذر ماندگار» نوشته آندری سرگیویچ مکین.

اخبار مرتبط:
تلویزیون سریال‌های چندصدمیلیاردی جدید ساخته اما مردم می روند سراغ شب‌های برره
تلویزیون سریال‌های چندصدمیلیاردی جدید ساخته اما مردم می روند سراغ شب‌های برره

مخاطب هنوز شبیه همان دهه هشتاد نیست و امروز بسیار باسوادتر، حساس‌تر، بی‌حوصله‌تر و سخت‌گیرتر است. اگر یک قسمت او را نگه ندارد، هزار گزینه دیگر منتظر اوست.

روزنامه همشهری: تلویزیون برای شصتمین بار سریال یوسف پیامبر، مختارنامه، پایتخت و آوای باران را پخش می کند
روزنامه همشهری: تلویزیون برای شصتمین بار سریال یوسف پیامبر، مختارنامه، پایتخت و آوای باران را پخش می کند

تلویزیون را روشن می‌کنی که حین شام خوردن یا چرت زدن بعد از یک روز کاری پرفشار و چند ساعت ماندن در ترافیک، دور هم با خانواده، سریال یا مستندی ببینی، اما هرچه شبکه‌های تلویزیون را بالا و پایین می‌کنی، مورد دندان‌گیری پیدا نمی‌شود که نمی‌شود.

روزنامه اصولگرا: امر بر خود مهران مدیری هم مشتبه شده که «خواننده» است
روزنامه اصولگرا: امر بر خود مهران مدیری هم مشتبه شده که «خواننده» است

رویکرد مدیری چندان مورد نقد جدی از طرف منتقدان هنری، ژورنالیست‌ها و همین‌طور مردم قرار نگرفت تا کم‌کم امر به خود مدیری هم مشتبه شود که «خواننده» است و می‌تواند به‌سادگی در اجرا‌های زنده‌اش پا در کفش بزرگان بگذارد و ترانه‌هایی نظیر «سوغاتی» و ... را بازخوانی کند!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است