کد خبر : 222533
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ - 09:25
دسته‌بندی : اخبار ویژه، ورزشی
چاپ

سارا خادم الشریعه: پناهنده‌ هیچ کشوری نشده‌ام / موضوع مهاجرت ما یک تصمیم خانوادگی است نه سیاسی

سارا خادم الشریعه ملی پوش شطرنج ایران اعلام کرد که هرگز برای پناهندگی به کشور دیگری اقام نکرده است.

سارا خادم الشریعه: پناهنده‌ هیچ کشوری نشده‌ام / موضوع مهاجرت ما یک تصمیم خانوادگی است نه سیاسی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سارا خادم الشریعه- استاد بزرگ شطرنج کشورمان که حضور اخیرش در مسابقات جهانی قزاقستان حاشیه‌هایی را به همراه داشت، توضیحاتی را در واکنش به آن حواشی و صحبت‌های رئیس فدراسیون شطرنج ارئه کرد.

خادم الشریه در صفحه شخصی اینستاگرام خود نوشت:

«اولین مسابقه‌ی جهانی پس از یکسال و نیم دوری از شطرنج (به دلیل بارداری و تولد پسر ده ماهه‌ام، سام) که با دعوت فدراسیون جهانی شطرنج و برگزارکنندگان مسابقه در آن شرکت کردم. شایعاتی در مورد پناهنده شدنم مطرح شده است که تصمیم دارم شفاف‌سازی کنم. من پناهنده‌ی هیچ کشوری نشدم! در حقیقت نیازی به این کار نبوده و سالهاست به دلیل موفقیت در رشته‌ام و همچنین چند ملیتی بودن همسرم چنین امکانی برایم فراهم بوده و هیچگاه دغدغه اخذ اقامت از طریق پناهندگی را نداشته‌ام. موضوع مهاجرت ما یک تصمیم خانوادگی است نه سیاسی. هنوز هم ایران خانه اول ماست و قطعا در زمانی مناسب به ایران بازخواهیم گشت. سه سال گذشته تعدادی از مسابقات مهم که عمری انتظار حضور در آنها را داشتم، به علت ممنوع الخروجی از دست دادم.

در مورد اینکه می‌فرمایند با هزینه‌ی دولت و فدراسیون یا بیت المال به اینجا رسیده‌ام هم خاطرنشان میکنم که از هشت سالگی با پول زحمت پدرم به مسابقات رفته‌ام و با جوایزی که در مسابقات بین المللی بدست آوردم، هزینه‌های هنگفت مربی خارجی را شخصا و از محل درآمدم پرداخت کرده‌ام و بیت المالی در کار نبوده است. البته سخنان اخیر رییس فدراسیون در ارتباط با حضور من در مسابقات با هزینه شخصی، گویای موضوع و مهر تاییدی بر صحبت‌هایم است. در پایان به فدراسیون و وزارت ورزشی که سال هاست خواسته ای از آنها نداشته‌ام‌ جوابگو نخواهم بود.»

گفتنی است پنجم دی ماه تصویر بدون روسری خادم الشریعه در مسابقات قزاقستان واکنش برانگیز شد تا آنجا که رئیس فدراسیون شطرنج ایران با انتقاد از این اقدام سارا خادم الشریعه گفته بود: «خادم‌الشریعه از طریق فدراسیون در این رقابت‌ها حضور نداشته و به صورت آزاد رفته و این اقدام را انجام داده است. انتظار نداشتیم که این شطرنج‌باز این اقدام را انجام دهد چون در مسابقات قبل با رعایت موازین شرکت کرده بود».

سپس روزنامه ال‌ پائیس چاپ مادرید در گزارشی در ۹ دی ماه نوشت که سارا خادم الشریعه پس از مسابقات قزاقستان به ایران باز نخواهد گشت.

اخبار مرتبط:
مدیر روابط عمومی هیات بدنسازی و پروش‌ اندام کرمانشاه منصوب شد
مدیر روابط عمومی هیات بدنسازی و پروش‌ اندام کرمانشاه منصوب شد

در حکمی از سوی رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام استان کرمانشاه، مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی هیات بدنسازی و پرورش اندام استان منصوب شد.

سردار آزمون مصدوم شد
سردار آزمون مصدوم شد

به نظر می‌رسد مصدومیت سردار آزمون او را تا نزدیکی‌های رقابت‌های جام ملت‌های آسیا از میادین دور خواهد کرد.

واکنش فرهاد مجیدی به اخراج مهدی قائدی
واکنش فرهاد مجیدی به اخراج مهدی قائدی

سرمربی ایرانی اتحاد کلباء بعد از تساوی مقابل غول اماراتی واکنش نشان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است