حکم اعدام دکتر «حمید قرهحسنلو» نقض شد
مدیر روابط عمومی دیوان عالی کشور با انتشار توییتی از احکام نهایی پرونده شهادت شهید عجمیان خبر داد و گفت که فرجام خواهی محمد کرمی و سیدمهدی حسینی تایید و حکم صادره برای حمید قرهحسنلو، حسین محمدی و رضا آریا نقض شد.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ امیر هاشمی، مدیر روابط عمومی دیوان عالی کشور با انتشار توییتی از احکام نهایی پرونده شهادت شهید عجمیان خبر داد و گفت که فرجام خواهی محمد کرمی و سیدمهدی حسینی تایید و حکم صادره برای حمید قرهحسنلو، حسین محمدی و رضا آریا نقض شد.
به نوشته ایرنا، امیر هاشمی در این توییت نوشت:« نتیجه فرجام خواهی ۱۶ متهم پرونده شهید عجمیان در دیوان عالی کشور ؛فرجام خواهی محمد کرمی و سیدمهدی حسینی به استناد بند الف ماده ۴۶۹ق.آ.د.ک ابرام شد. حکم صادره حمید قرهحسنلو، حسین محمدی و رضا آریا به جهت نقص در تحقیقات نقض شد.»
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰