کد خبر : 217686
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۴ - 22:55
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

تداوم بارندگی به صورت پراکنده در خوزستان تا فردا

مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: بارش باران به صورت پراکنده تا اواسط وقت فردا در خوزستان ادامه خواهد داشت.

تداوم بارندگی به صورت پراکنده در خوزستان تا فردا

محمد سبزه زاری بیان کرد: اوج فعالیت این سامانه بارشی به صورت رگبار و رعد و برق و تندباد لحظه ای تا اواخر وقت امروز خواهد بود.

وی با بیان اینکه بارش در ارتفاعات به صورت برف پیش بینی می‌شود، افزود: از فردا بروز مه یا مه رقیق در برخی مناطق استان دور از انتظار نیست و خلیج فارس طی امروز همراه با رگبار و رعد وبرق و تندبادهای لحظه ای و از روز شنبه تا روز دوشنبه هفته آینده مواج خواهد بود.

مدیر کل هواشناسی خوزستان بیان کرد: در شبانه روز گذشته اهواز با ۲۴.۸ و دهدز با پنج درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین وسردترین نقاط استان گزارش شده اند.

وی افزود: در شبانه روز گذشته حداکثر دمای اهواز به ۲۴.۸وحداقل به ۱۴.۶ درجه سانتیگرا د رسیده است .

طبق اعلام اداره کل هواشناسی خوزستان میزان بارش باران در ۲۴ ساعت گذشته در استان در شهرستان های شوش ۶.۶، دزفول ۴.۵، کشاورزی اهواز ۴.۳، آغاجاری ۳.۸، اهواز ۳.۵، بهبهان ۳.۱، بستان سه و گتوند سه میلیمتر ثبت شده است.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط:
ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است