کد خبر : 212027
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۲ - 14:36
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

صداوسیما از آپارات شکایت کرد

مدیرعامل صباایده و بنیانگذار آپارات و فیلیمو در توییتر خود خبر از شکایت صداوسیما و ابلاغ آن داد.

صداوسیما از آپارات شکایت کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدجوادشکوری مقدم، در صفحه شخصی خود نوشت: امروز حکم جدید کیفری بنده با شکایت شاکی همیشگی، سازمان صدا و سیما از آپارات، صادر و ابلاغ شد.

به نوشته ایرنا، در این حکم، با عدم توجه به کاربر محور بودن آپارات، مسئولیت محتواهای صدا و سیما که توسط کاربران در سایت آپارات بارگذاری شده را متوجه مدیر سایت دانسته‌اند.

شهریورماه سال گذشته نیز روابط عمومی کل سازمان صداوسیما اعلام کرد، مدیر عامل وب سایت آپارات، به اتهام نشر و پخش آثار متعلق به سازمان صداوسیما در فضای مجازی محکوم شد.

اخبار مرتبط:
روزنامه همشهری: تلویزیون برای شصتمین بار سریال یوسف پیامبر، مختارنامه، پایتخت و آوای باران را پخش می کند
روزنامه همشهری: تلویزیون برای شصتمین بار سریال یوسف پیامبر، مختارنامه، پایتخت و آوای باران را پخش می کند

تلویزیون را روشن می‌کنی که حین شام خوردن یا چرت زدن بعد از یک روز کاری پرفشار و چند ساعت ماندن در ترافیک، دور هم با خانواده، سریال یا مستندی ببینی، اما هرچه شبکه‌های تلویزیون را بالا و پایین می‌کنی، مورد دندان‌گیری پیدا نمی‌شود که نمی‌شود.

روزنامه اصولگرا: امر بر خود مهران مدیری هم مشتبه شده که «خواننده» است
روزنامه اصولگرا: امر بر خود مهران مدیری هم مشتبه شده که «خواننده» است

رویکرد مدیری چندان مورد نقد جدی از طرف منتقدان هنری، ژورنالیست‌ها و همین‌طور مردم قرار نگرفت تا کم‌کم امر به خود مدیری هم مشتبه شود که «خواننده» است و می‌تواند به‌سادگی در اجرا‌های زنده‌اش پا در کفش بزرگان بگذارد و ترانه‌هایی نظیر «سوغاتی» و ... را بازخوانی کند!

هفت اثر جدید در پلتفرم «شیدا»
هفت اثر جدید در پلتفرم «شیدا»

پلتفرم شیدا از تولید و پخش هفت اثر جدید در شبکه نمایش خانگی خبر داد. در میان این آثار، نام کارگردانان شناخته‌شده‌ای چون حسن فتحی، ابراهیم ایرج‌زاد، پرویز شهبازی و نرگس آبیار به چشم می‌خورد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است