کد خبر : 212027
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۲ - 14:36
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

صداوسیما از آپارات شکایت کرد

مدیرعامل صباایده و بنیانگذار آپارات و فیلیمو در توییتر خود خبر از شکایت صداوسیما و ابلاغ آن داد.

صداوسیما از آپارات شکایت کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدجوادشکوری مقدم، در صفحه شخصی خود نوشت: امروز حکم جدید کیفری بنده با شکایت شاکی همیشگی، سازمان صدا و سیما از آپارات، صادر و ابلاغ شد.

به نوشته ایرنا، در این حکم، با عدم توجه به کاربر محور بودن آپارات، مسئولیت محتواهای صدا و سیما که توسط کاربران در سایت آپارات بارگذاری شده را متوجه مدیر سایت دانسته‌اند.

شهریورماه سال گذشته نیز روابط عمومی کل سازمان صداوسیما اعلام کرد، مدیر عامل وب سایت آپارات، به اتهام نشر و پخش آثار متعلق به سازمان صداوسیما در فضای مجازی محکوم شد.

اخبار مرتبط:
خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!
خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!

چندین بار درباره "خط قرمز "نوشته‌ایم؛ برنامه‌ای سرشار از تظاهر با اجرای نمایشی ژیلا صادقی.

همخوانی تماشاچی زن در کنسرت «حامی» به حذف صفحه او در اینستاگرام ختم شد
همخوانی تماشاچی زن در کنسرت «حامی» به حذف صفحه او در اینستاگرام ختم شد

ساعاتی پیش کلیه پست‌های صفحه اینستاگرام نیوشا مفیدی، حذف شد و به جای آن یک پست و یک استوری گذاشته شد که خبر از مسدود شدن این صفحه از سوی «پلیس امنیت عمومی» می‌دهد. همچنین عکس پروفایل این صفحه نیز تغییر کرده است. این اتفاق در پی وایرال شدن یک ویدیو از مفیدی در یکی از کنسرت‌های اخیر حمید حامی، خواننده پاپ ایرانی، در روز‌های اخیر رخ داد. در این ویدیو که در شبکه‌های اجتماعی مختلف میان کاربران دست‌به‌دست می‌شد، نیلوفر مفیدی از میان تماشاگران حین ضبط ویدئو با گوشی، شروع به همخوانی با خواننده می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است