کد خبر : 212027
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۲ - 14:36
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

صداوسیما از آپارات شکایت کرد

مدیرعامل صباایده و بنیانگذار آپارات و فیلیمو در توییتر خود خبر از شکایت صداوسیما و ابلاغ آن داد.

صداوسیما از آپارات شکایت کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدجوادشکوری مقدم، در صفحه شخصی خود نوشت: امروز حکم جدید کیفری بنده با شکایت شاکی همیشگی، سازمان صدا و سیما از آپارات، صادر و ابلاغ شد.

به نوشته ایرنا، در این حکم، با عدم توجه به کاربر محور بودن آپارات، مسئولیت محتواهای صدا و سیما که توسط کاربران در سایت آپارات بارگذاری شده را متوجه مدیر سایت دانسته‌اند.

شهریورماه سال گذشته نیز روابط عمومی کل سازمان صداوسیما اعلام کرد، مدیر عامل وب سایت آپارات، به اتهام نشر و پخش آثار متعلق به سازمان صداوسیما در فضای مجازی محکوم شد.

اخبار مرتبط:
خواهر همایون ارشادی: متاستاز سرطان در بدن برادرم منجر به از دست دادن او شد/ مراسم تشییع وی فردا صبح در بهشت سکینه کرج انجام می‌شود
خواهر همایون ارشادی: متاستاز سرطان در بدن برادرم منجر به از دست دادن او شد/ مراسم تشییع وی فردا صبح در بهشت سکینه کرج انجام می‌شود

طوفان گرکانی خواهر زنده‌یاد ارشادی درباره علت فوت این بازیگر گفت: برادرم سرطان داشت اما وضعیت سلامتش آنقدر وخیم نبود. اما از چند ماه پیش متاستاز سرطان در بدنش منجر به از دست دادن او شد.

همایون ارشادی درگذشت
همایون ارشادی درگذشت

همایون ارشادی بازیگر سینمای ایران بعد از یک دوره بیماری صبح امروز ۲۰ آبان دار فانی را وداع گفت.

ماجرای توقیف پیر پسر چیست؟
ماجرای توقیف پیر پسر چیست؟

اکران آنلاین فیلم «پیر پسر» توسط ساترا متوقف و دلیل آن صادر نشدن مجوز از سوی سازمان سینمایی اعلام شده است اما گویا سازمان سینمایی مخالفتی با اکران آنلاین فیلم نداشته و مسئله اصلی درخواست‌های غیرسینمایی برای اصلاح محتوایی فیلم است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است