کد خبر : 211668
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۳۰ - 12:43
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

ذوالنوری: به تدریج جواب دندان‌شکن به شرارت های غرب می‌دهیم

یک عضو کمیسیون امنیت ملی گفت:جمهوری اسلامی ایران الزاماً لازم نیست که در جا و مقطعی به شرارت‌های آنها پاسخ دهد بلکه ایران به تدریج در بزنگاه‌های لازم اقدامات مشابه و دندان شکن خواهد داد.

ذوالنوری: به تدریج جواب دندان‌شکن به شرارت های غرب می‌دهیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مجتبی ذوالنور، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به وقایع اخیر و غیر دیپلماتیک رفتار کردن کشورهای اروپایی و آمریکا، اظهار داشت: آمریکا، اروپا و کانادا مگر کدام عرف دیپلماتیک را رعایت کرده اند که امروز بخواهند آن را رعایت کنند لذا جمهوری اسلامی ایران الزاماً لازم نیست که در جا و مقطعی به شرارت‌های آنها پاسخ دهد بلکه ایران به تدریج در بزنگاه‌های لازم اقدامات مشابه و دندان شکن خواهد داد.

به گزارش تسنیم، بخش هایی از گفت و گوی ذوالنور را در ادامه می خوانید:

*ایجاد اتفاقات اخیر در کشور توسط کشورهای اروپایی و آمریکا برای ناراحتی از ملت ایران است چون آنها به دنبال خاورمیانه جدید بودند که این نقشه آنها توسط ملت ایران نقش برآب شد.

*خاورمیانه جدید آمریکایی‌ها دو ویژگی داشت یک خاورمیانه منهای جمهوری اسلامی ایران و با محوریت اسرائیل که محقق نشد چون صدها میلیارد دلار هزینه کردند یا به اقرار خود آمریکایی ها در عراق و افغانستان بیش از ۷ تریلیون دلار هزینه کردند اما به هیچ کدام از اهداف خود نرسیدند.

*چون نتوانستند به اهدافشان در سوریه، یمن برسند و فکر می‌کردند سوریه را سه ماهه ساقط می‌کنند یا یمن را شش روزه تصرف می کنند اصلا هدف ایجاد داعش آن ها محقق نشد یا حکومت‌های دست‌نشانده و دیکتاتوری را توانستند حفظ کنند که تمام این اتفاقات با حضور ایران محقق نشد و تنها کشوری که در مقابل اهداف شوم آن ها وایستاد ایران و ملت ایران بود.

*اگر از ابتدای انقلاب نگاه کنیم مسئولان آمریکایی و اروپایی یک روز شمار برای جمهوری اسلامی ایجاد کرده بودند و پیش بینی می‌کردند و وعده می‌دادند که کار جمهوری اسلامی ایران یک هفته، یک ماه، سه ماه، شش ماه دیگر تمام است اما جمهوری اسلامی ایران ۴۳ سال ایستاده و آن‌ها نتوانستند این مورد را محقق کنند و نظام جمهوری اسلامی را ساقط کنند.

*دشمنان وقتی نتوانستند اهداف خود را محقق کنند و ناکام شدند طبیعی است که از ایران و ملت ایران عصبانی بشوند و دست به این اقدامات ایذایی بزنند. بزرگترین جواب ایران به این ابلهان استحکام بنای جمهوری اسلامی ایران و حفظ حاکمیت دینی با محوریت مردم است.

اخبار مرتبط:
عراقچی: غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران غیرقابل مذاکره است
عراقچی: غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران غیرقابل مذاکره است

عراقچی: جمهوری اسلامی برای اعتمادسازی در مورد تداوم ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود کاملاً آمادگی دارد، اما نمی‌تواند در مورد حق مسلم و قانونی ملت ایران برای برخورداری از انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز- به شمول غنی‌سازی که طبق معاهده عدم اشاعه به هر کشور عضو اعطا شده است - مصالحه کند.

ترامپ درباره توافق با ایران: لازم نیست ۳۰ صفحه جزئیات بدهم؛ فقط یک جمله‌: آن‌ها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند
ترامپ درباره توافق با ایران: لازم نیست ۳۰ صفحه جزئیات بدهم؛ فقط یک جمله‌: آن‌ها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا درباره توافق با ایران گفت: «لازم نیست ۳۰ صفحه جزئیات به شما بدهم... فقط یک جمله‌ست: آن‌ها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.»

رئیس سازمان انرژی اتمی: آژانس در سال ۲۰۲۴ بیش از ۴۵۰ بازرسی انجام داد / ۲۵ درصد بازرسی‌ها از تأسیسات ایران بود
رئیس سازمان انرژی اتمی: آژانس در سال ۲۰۲۴ بیش از ۴۵۰ بازرسی انجام داد / ۲۵ درصد بازرسی‌ها از تأسیسات ایران بود

رئیس سازمان انرژی اتمی پس از پایان نشست با اعضای نهاد بین‌المللی پوگواش با اشاره به این‌که سال ۲۰۲۴ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بیشتر از ۴۵۰ بازرسی انجام داد، گفت: در حقیقت حدود ۲۵درصد بازرسی از تأسیسات ایران بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است