کد خبر : 211354
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۸ - 19:47
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

هشدار بازیکن سابق تیم ملی انگلیس به گرت ساوتگیت درباره بیرانوند

کریس ساتون به گرت ساوتگیت درباره پرتاب دست‌های علیرضا بیرانوند هشدار داد.

هشدار بازیکن سابق تیم ملی انگلیس به گرت ساوتگیت درباره بیرانوند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ داستان زندگی علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان ایران شایسته هالیوود است. داستان از این قرار است که او با کار به عنوان چوپان، کار در کارواش، پیتزا فروشی، نظافتچی خیابان و حتی مدتی بی‌خانمانی در تهران بزرگ شده و اکنون دروازه‌بان شماره یک ایران است.

به نوشته ایسنا، بیرانوند در کودکی بازی به نام “دال پران” را انجام می‌داد که او و دوستانش سنگ‌ها را به دورترین فاصله پرتاب می‌کردند و همین باعث شد تا قدرت پرتاب دست‌های بیرانوند زیاد شود.

نام بیرانوند ۳۰ ساله به دلیل داشتن طولانی‌ترین پرتاب در فوتبال در کتاب رکوردهای جهانی گینس ثبت شده است. در اکتبر ۲۰۱۶ در ورزشگاه آزادی تهران و در جریان بازی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ مقابل کره جنوبی بود که او توپ را ۶۱ متر و ۲۶ سانتی متر پرتاب کرد.

کریس ساتون، بازیکن پیشین تیم ملی انگلیس گفت: این یک سلاح برای ایران است. این نوع فوتبال زیباترین شکل فوتبال نیست اما می‌تواند موثر باشد و در یک چشم به هم زدن دفاع را به حمله تبدیل کند. بیرانوند در حالی که توپ در دست دارد، دست راست خود را به کنار بدنش دراز می‌کند. او به سمت جلو حرکت می‌کند و آن را به نیمه مخالف می‌اندازد. مدافعان انگلیس باید مراقب دیدار دوشنبه با ایران باشند.

او در ادامه صحبت‌هایش گفت: گرت ساوتگیت از بازیکنانش می‌خواهد که مالکیت توپ را در اختیار بگیرند و در زمین حریف پاسکاری کنند اما اگر بیرانوند یکی از آن پرتاب‌ها را انجام دهد، می‌تواند بلافاصله دفاع انگلیس را اذیت کند.

اخبار مرتبط:
هافبک سابق فیورنتینا به پرسپولیس پیوست
هافبک سابق فیورنتینا به پرسپولیس پیوست

مارکو باکیچ، هافبک مونته‌نگرویی به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.

جنگ پیشکسوتان استقلال و مجتبی جباری علنی شد
جنگ پیشکسوتان استقلال و مجتبی جباری علنی شد

روز گذشته مجتبی جباری در واکنش به گلایه برخی پیشکسوتان استقلال که گفته بودند جباری زود سرمربی شده گفت: از بعضی صحبت‌های پیشکسوتان واقعاً متأسفم.

آب پاکی سرمربی پرسپولیس روی دست مهاجم استقلال و مدافع قرمز؛ این دو را نمی‌خواهم!
آب پاکی سرمربی پرسپولیس روی دست مهاجم استقلال و مدافع قرمز؛ این دو را نمی‌خواهم!

پاسخ وحید هاشمیان به جذب مهاجم استقلال و مدافع قرمز منفی بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است