کد خبر : 201008
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۲۹ - 09:28
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

دستگیری ۲۲ نفر در اعتراضات رشت

جانشین فرمانده انتظامی گیلان با بیان اینکه حساب مردم از اغتشاشگران و مخلان نظم و امنیت جداست از دستگیری ۲۲ نفر از عاملان اغتشاش، تحریک، تعرض به شهروندان، تخریب اموال عمومی و ایراد خسارت به واحدهای صنفی در شهر رشت خبر داد.

دستگیری ۲۲ نفر در اعتراضات رشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛سرهنگ حسین حسن‌پور در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اشاره به اعتراضات غیر قانونی در برخی از نقاط شهر رشت با سوء استفاده و به بهانه فوت «مهسا امینی» اظهار کرد: به دنبال انتشار فراخوان های کورکورانه دشمنان نظام اسلامی در فضای مجازی مبنی بر برگزاری اعتراضات غیرقانونی، عده ای از افراد با بی توجهی به تذکرات پلیس قصد جهت دهی به این اعتراضات و برهم زدن نظم و امنیت عمومی و ایراد خسارت به تعدادی از واحدهای صنفی را داشتند که با هوشیاری پلیس دستگیر شدند.

وی در ادامه از دستگیری ۲۲ نفر از عاملان اغتشاش، تحریک، تعرض به شهروندان، تخریب اموال عمومی و ایراد خسارت به واحدهای صنفی در شهر رشت خبر داد و گفت: این افراد با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان با اشاره به اینکه حساب مردم از اغتشاشگران و مخلان نظم و امنیت جداست عنوان کرد: برخورد با اغتشاش‌گران، آسیب زنندگان به بیت المال و برهم زنندگان نظم عمومی مطالبه جدی شهروندان است.

این مقام انتظامی در پایان با تاکید بر اینکه برگزاری هرگونه تجمع منوط به اخذ مجوزهای لازم از مراجع قانونی است تصریح کرد: پلیس قاطعانه در برابر افرادی که به دنبال آشوب و ناامنی در سطح جامعه باشند ایستاده و اجازه نخواهد داد عده معدودی با سوءاستفاده از احساسات مردم، باعث بی نظمی و هرج و مرج شوند.

اخبار مرتبط:
حسین وزیری رییس هیات‌مدیره مجمع مدیران توسعه منابع انسانی قوای سه‌گانه شد
حسین وزیری رییس هیات‌مدیره مجمع مدیران توسعه منابع انسانی قوای سه‌گانه شد

اولین جلسه هیات مدیره مجمع مدیران منابع انسانی سه قوه در وزارت کشور برگزار شد.

آتش‌سوزی یک خودرو در میدان آزادی
آتش‌سوزی یک خودرو در میدان آزادی

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از آتش‌سوزی یک خودروی سواری در محدوده میدان آزادی خبر داد.

جزئیات مسمومیت ۳۶ دانش‌آموز در اهر
جزئیات مسمومیت ۳۶ دانش‌آموز در اهر

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر از مسمومیت خفیف ۳۶ نفر از دانش‌آموزان یک مدرسه در اهر در اثر گازگرفتگی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است