کد خبر : 199522
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۱۳ - 12:01
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

چمران: شورا نباید دخالتی در انتصابات «زاکانی» داشته باشد

رییس شورای شهر تهران درخصوص احکام یک ساله مدیران شهرداری نیز گفت: این به معنای این نیست که شهردار تهران بخواهد همه مدیران شهری را تغییر بدهد.

چمران: شورا نباید دخالتی در انتصابات «زاکانی» داشته باشد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی چمران در حاشیه هشتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره انتصابات جدید شهرداری تهران گفت: شورا اساسا نباید دخالتی در انتصابات شهرداری داشته باشد و ما نیز به همین شکل عمل خواهیم کرد؛ اما خواهش می‌کنم ما را وارد موضوع انتصابات نکنید.

وی افزود: البته ما به شهردار تهران مشورت و مشاوره می‌دهیم و این کار نیز توسط تمام اعضا انجام می‌شود و هر جا که صلاح باشد این مشاوره‌ها ارائه خواهد شد.

رییس شورای شهر تهران درخصوص احکام یک ساله مدیران شهرداری نیز گفت: این به معنای این نیست که شهردار تهران بخواهد همه مدیران شهری را تغییر بدهد. البته عملکرد آنها در یک سال گذشته مورد بررسی قرار می‌گیرد و نهایتا در این خصوص تصمیم‌گیری خواهد شد.

چمران در پاسخ به این پرسش که شهرداری تهران چه تمهیداتی را برای آغاز سال تحصیلی جدید در نظر گرفته است، ادامه داد: در این خصوص همانند سنوات گذشته ستاد بازگشایی مهر با همراهی و مشارکت مدیریت شهری، آموزش و پرورش، راهنمایی و رانندگی تشکیل می‌شود و در این خصوص تصمیماتی اخذ خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا همزمان با آغاز سال تحصیلی اتوبوس‌های جدید وارد ناوگان حمل و نقل خواهند شد یا خیر؟ گفت: در این ارتباط خبری ندارم البته پیش‌تر گفته شده بود که تا پایان شهریورماه اتوبوس‌ها و نهایتا اول مهرماه وارد خواهد شد که اطلاعات بنده نیز در همین خصوص است.

چمران درباره ترافیک همزمان با سال تحصیلی جدید نیز گفت: پیش‌بینی می‌شود که همزمان با سال تحصیلی و بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی پس از دو سال وقفه به صورت غیرحضوری به دلیل کرونا، شاهد ترافیک بیست درصدی همزمان با سال جدید تحصیلی باشیم که در این زمینه نیز باید تمهیداتی در نظر گرفته شود.

اخبار مرتبط:
کشف ۱۰ تُن زباله در یک خانه قدیمی در پایتخت
کشف ۱۰ تُن زباله در یک خانه قدیمی در پایتخت

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۲ تهران از کشف ۱۰ تُن مواد بازیافتی و غیرقابل بازیافت در یک واحد مسکونی قدیمی و غیرمجاز در این منطقه خبر داد.

طی روز‌های گذشته، نهاد‌های امنیتی ترکیه اقدام به برخورد گسترده با شهروندان ایرانی ساکن این کشور کرده‌اند
طی روز‌های گذشته، نهاد‌های امنیتی ترکیه اقدام به برخورد گسترده با شهروندان ایرانی ساکن این کشور کرده‌اند

خبرگزاری مهر نوشت: براساس اخبار دریافتی و تماسهای مکرر تعدادی از هموطنان ساکن در کشور ترکیه طی روزهای گذشته نهادهای امنیتی این کشور اقدام به برخورد گسترده با شهروندان ایرانی ساکن در ترکیه نموده اند.م

راهداری: ورود به جاده چالوس ممنوع است
راهداری: ورود به جاده چالوس ممنوع است

مدیرکل راهداری البرز از ممنوعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور کرج-چالوس خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است