کد خبر : 197795
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ - 10:11
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

ایران نظر خود درباره مسایل باقی مانده مذاکرات را به اتحادیه اروپا ارسال کرد

وزیر امور خارجه کشورمان عصر روز دوشنبه در سخنانی از ارسال پاسخ ایران به جوزپ بورل رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده مذاکرات هسته ای میان ایران و ۱+۴ و آمریکا خبر داده بود.

ایران نظر خود درباره مسایل باقی مانده مذاکرات را به اتحادیه اروپا ارسال کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ یک منبع مطلع ارسال پاسخ ایران به جوزپ بورل هماهنگ کننده مذاکرات هسته ای را تایید کرد.

حسین امیرعبداللهیان در سخنان روز دوشنبه خود گفت که طرف آمریکایی اخیرا در دو موضوع انعطاف شفاهی نشان داد اما این باید مکتوب شود. مهم این است که موضوع  تضمین ها هم با واقع بینی آمریکا مواجه شود.

به گفته امیرعبداللهیان اگر این نظرات تامین شود ایران آمادگی دارد وارد مرحله جمع بندی شود و توافق را با حضور وزیران خارجه اعلام کند.
وی گفت که حداکثر تا ساعت ۱۲ امشب آخرین جمع‌بندی خود را به صورت مکتوب در مورد مسائل باقی‌مانده به هماهنگ‌کننده اتحادیه اروپا ارائه می‌دهد و اگر واکنش آمریکا همراه با واقع‌بینی و انعطاف باشد. توافق رخ می‌دهد و اگر انعطافی نشان ندهند باید بیشتر گفت‌وگو کنیم.

این منبع مطلع همچنین اظهار کرد که انتظار است تا دو روزآینده به طور متقابل پاسخ طرف مقابل را دریافت کنیم.

اخبار مرتبط:
تایمز اسرائیل: وزیر دفاع اسرائیل برای گفتگو درباره ایران امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد
تایمز اسرائیل: وزیر دفاع اسرائیل برای گفتگو درباره ایران امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد

دفتر وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد که «اسرائیل کاتس» امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد. در بیانیه دفتر کاتس آمده است: «در جریان این سفر، وزیر دفاع درباره مجموعه‌ای از مسائل امنیتی و سیاسی با همتای آمریکایی خود گفت‌و‌گو خواهد کرد که مهم‌ترین آنها ایران و تهدید‌های منطقه‌ای دیگر، مسائل مربوط به خرید‌های نظامی، و همکاری‌های راهبردی بیشتر خواهد بود.»

مهاجرانی: خروج اتباع غیرمجاز خواست مردم است
مهاجرانی: خروج اتباع غیرمجاز خواست مردم است

سخنگوی دولت ، خروج اتباع غیرمجاز را خواست مردم عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه حجم زیادی از اقتصاد ما با یارانه است، طبیعتا در راستای ساماندهی اقتصاد، موضوع ساماندهی اتباع غیرمجاز امر مهم تلقی می‌شود.

دفتر پزشکیان نسبت به حواشی اخیر واکنش نشان داد
دفتر پزشکیان نسبت به حواشی اخیر واکنش نشان داد

آیا مسعود پزشکیان رئیس جمهوری واقعا به شکل سرزده به دیدار از وزارتخانه ها و دستگاه‌های اجرایی می پردازد؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است