کد خبر : 196445
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ - 00:27
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

منتظر انتقادهای تازه و جدی مجلس از دولت باشید

تحلیلگر مسائل سیاسی بیان کرد: اگر اصولگرایان بخواهند از دولت دفاع کنند می دانند که عملکرد این دولت در همه شئون قابل دفاع نیست؛ اگر بخواهند از دولت انتقاد کنند نه جامعه از آنها می پذیرد و نه خودشان حاضر این کار انجام دهند چون پاس گل به جناح رقیب است بنابراین تنها راه سومی برای آنها باقی می ماند که این راه، سکوت است.

منتظر انتقادهای تازه و جدی مجلس از دولت باشید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد مهاجری درباره میزان رضایت اصولگرایان از عملکرد دولت سیزدهم گفت: میزان رضایت به نحوه عملکرد دولت بر میگردد، اصولگرایان امروز خودشان را مسئول عملکرد دولت می‌دانند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی بیان کرد: اگر اصولگرایان بخواهند از دولت دفاع کنند می دانند که عملکرد این دولت در همه شئون قابل دفاع نیست؛ اگر بخواهند از دولت انتقاد کنند نه جامعه از آنها می پذیرد و نه خودشان حاضر این کار انجام دهند چون پاس گل به جناح رقیب است بنابراین تنها راه سومی برای آنها باقی می ماند که این راه، سکوت است.

 وی درباره چالش اصولگرایان در انتخابات مجلس آینده اظهار کرد: میزان انتقادهای نمایندگان مجلس به زودی از دولت افزایش خواهد یافت چون رسیدن به فصل انتخابات نیاز به شعار و فعالیت سیاسی دارد که بخشی از اینها می تواند در قالب مخالفت با دولت متجلی شود بنابراین معتقدم حجم انتقادها به دولت در آستانه انتخابات ۱۴۰۲ تشدید هم خواهد شد.

این فعال سیاسی اصولگرا درباره اثر عملکرد دولت سیزدهم بر سبد رأی جریان اصولگرایی اظهار کرد: دو انتخابات سال ۱۳۹۸ و سال ۱۴۰۰ با مشارکت پایین رأی دهندگان همراه بود، اگر عملکرد دولت به همین شکل باشد شاهد انتخاباتی سردتر در سال آینده خواهیم بود.

اخبار مرتبط:
دبیر ستاد امر به معروف تهران: دشنمنان می‌خواهند رفتار عالمانهٔ صدیقی برای مسئولین نظام الگو نشود
دبیر ستاد امر به معروف تهران: دشنمنان می‌خواهند رفتار عالمانهٔ صدیقی برای مسئولین نظام الگو نشود

روح الله مومن نسب در یادداشتی نوشت: لعنت به سیاست کثیفی که تجویز می‌کند کسی را که از خطاهای مکرر و اثبات‌شدهٔ فرزند و اطرافیان‌ش برائت نمی‌جوید و دیگرانی که تا قتل همسر هم پیش رفته‌اند، تکریم کنند و به عالِمی که از خطای تأییدنشدهٔ فرزندش برائت می‌جوید، بتازند.

عضو جامعه روحانیت: موجودات خائن و شیطانی به ما ضربه زدند
عضو جامعه روحانیت: موجودات خائن و شیطانی به ما ضربه زدند

حجت الاسلام تقوی؛، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز بر لزوم ارتقای سواد امنیتی جامعه اشاره کرد و گفت: یکی از بزرگ‌ترین ضربه‌هایی که ما خورده‌ایم، از ناحیه موجودات خائن و شیطانی بوده است. ضروری است که «سواد امنیتی» جامعه را، همانند سواد رسانه‌ای، بالا ببریم. باید مردم را آگاه کرد و آموزش داد تا خودشان در هر محله و شهری، مراقب مرزهای امنیتی کشور باشند.

نماینده مجلس: روسیه وچین می‌توانند به نفع ما از برجام خارج شوند
نماینده مجلس: روسیه وچین می‌توانند به نفع ما از برجام خارج شوند

احمد بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که احتمالا تروئیکای اروپایی مکانیسم ماشه را علیه کشورمان فعال خواهند کرد، گفت: اگر پیش از فعال‌سازی مکانیزم ماشه، روسیه و چین از برجام خارج شوند، چون قبلا آمریکا هم خارج شده بود، عملا دیگر چیزی از برجام باقی نمی‌ماند که اروپایی‌ها بخواهند این ساز و کار را فعال کنند. در واقع، کمکی که چین و روسیه می‌توانند به ایران انجام دهند، این است که قبل از این که مکانیزم ماشه فعال شود، از برجام خارج شوند و خود ایران هم از این توافق خارج شود تا اساسا امکان فعال‌سازی این مکانیزم وجود نداشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است