کد خبر : 177286
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۲ - 14:13
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۱۲۴ فوتی جدید کرونا در کشور

۱۲۴ فوتی جدید کرونا در کشور

به گزارش مدارا، از دیروز تا امروز ۲۲ آبان ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴ هزار و ۳۰۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۷۸۴ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۳۱ هزار و ۵۷۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۸ هزار و ۴۲ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۶۸۳ هزار و ۴۵۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

سه هزار و ۵۳۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۶ میلیون و ۹۳۲ هزار و ۲۸۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۲۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۸۷ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۲ شهر در وضعیت زرد و ۱۱۳ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط:
جلوگیری از قطع برق ناگهانی چاه‌های کشاورزی و اصناف در دستورکار قرار گرفت
جلوگیری از قطع برق ناگهانی چاه‌های کشاورزی و اصناف در دستورکار قرار گرفت

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان از بررسی راهکارهای مدیریت مصرف برق برنامه‌ریزی شده توسط چاه‌های کشاورزی و اصناف در استان‌ اصفهان خبر داد.

تعیین تکلیف ۶ شرکت صنعتی و مهلت قانونی برای فعال‌سازی زمین‌های راکد
تعیین تکلیف ۶ شرکت صنعتی و مهلت قانونی برای فعال‌سازی زمین‌های راکد

معاون اقتصادی استاندار اصفهان گفت: با اجرای بند(خ) ماده (۴۸) قانون برنامه هفتم توسعه، پرونده ۹ بنگاه اقتصادی که با وجود دریافت زمین، اقدام به فعال‌سازی آن نکرده بودند، مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

زاینده‌رود برای سومین بار طی یک ماه گذشته در اصفهان جاری شد
زاینده‌رود برای سومین بار طی یک ماه گذشته در اصفهان جاری شد

زاینده‌رود صبح امروز دوشنبه به شهر اصفهان رسید و زیر پل‌های تاریخی جاری شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است