کد خبر : 176442
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۰۵ - 16:39
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نیاز به یک ارتش سایبری زیر نظر نیروهای مسلح اثبات شد

نیاز به یک ارتش سایبری زیر نظر نیروهای مسلح اثبات شد

به گزارش مدارا، ابوالفضل ابوترابی ، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها و نماینده مردم نجف آباد در مجلس یازدهم درباره حمله سایبری به سامانه هوشمند مدیریت سوخت گفت: در دومین سالگرد فتنه بنزینی سال ۹۸ ، دشمن حمله سایبری کرد و سعی کرد تا با یک پیوست رسانه ای در کنار این حمله سایبری ، شایعه گرانی بنزین را انداختند تا از این طریق یعنی شایعه در کنار هک سیستم ها در سالگرد فتنه بنزینی ، مردم را به کف خیابان بکشانند.

وی تاکید کرد: در سال های اخیر ما دو تو دهنی بزرگ به اسرائیل زدیم ؛ اول دادن بنزین به حزب الله لبنان یکی هم مدیریت و نقش بر آب شدن نقشه هک سایبری روز گذشته .

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها همچنین گفت: مردم با متانت و صبوری و اطلاع رسانی درست ، تودهنی محکمی به صهیونیست ها زدند.

ابوترابی با بیان این که «این اتفاق ثابت کرد که ما به شدت نیازمند یک ارتش سایبری هستیم» ، افزود: فضای سایبری ما باید خود را تقویت کنند ، همه زندگی ما در فضای مجازی و اینترنتی و سایبری است و از بانک تا هزاران موضوع دیگر در این فضا قرار دارد ، بنابراین باید در ارتباط با ارتقاء امنیت به صورت جدی وارد عمل شد.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: نیروی مسلح با محوریت پدافند غیرعامل باید یک ارتش سایبری ذیل نیروهای مسلح برای دفاع از فضای سایبری کشور ایجاد کند.

اخبار مرتبط:
چرا معاونت سیاسی وزارت کشور در آستانه یک تغییر پارادایمی است؟
چرا معاونت سیاسی وزارت کشور در آستانه یک تغییر پارادایمی است؟

برای دهه‌ها، سیاست داخلی ایران بر پایه الگوهای کلاسیک جامعه‌شناسی سیاسی تحلیل می‌شد؛ صنف، طبقه، گروه اجتماعی سازمان‌یافته. این مدل‌ها زمانی کارآمد بودند که جامعه ساختارمند، قابل پیش‌بینی و مبتنی بر نهادهای رسمی بود. اما امروز، این الگوها فروپاشیده‌اند. اصناف دیگر قدرت بسیج گذشته را ندارند، طبقات اجتماعی سیال شده‌اند و نیروهای اجتماعی کلاسیک جای خود را به شبکه‌های غیررسمی، پراکنده و دیجیتال داده‌اند. جامعه امروز نه در قالب «طبقه» که در قالب «شبکه» رفتار می‌کند؛ شبکه‌هایی که مرزهایشان نامرئی است و قواعدشان مستقل از نهادهای رسمی. در کنار این تحول، محیط‌های جدیدی برای سیاست‌ورزی ظهور کرده‌اند.

زاکانی رقم ۵ هزار میلیارد تومانی قرارداد شهرداری با صدا و سیما را تکذیب کرد
زاکانی رقم ۵ هزار میلیارد تومانی قرارداد شهرداری با صدا و سیما را تکذیب کرد

پیش از این ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران از قرارداد تبلیغاتی ۵ هزار میلیارد تومانی شهرداری با صدا و سیما خبر داده بود، اما امروز علیرضا زاکانی، شهردار تهران در پاسخ به پرسش خبرنگار ما، این رقم را تکذیب کرد و گفت: «آن بنده خدا براساس اطلاعات نادرستی صحبت کرده است. این صبحت، اشتباه است و این حرف‌های اشتباه که می‌زنید، باعث می‌شوید که مردم دچار مشکل شوند.»

فعال اصولگرا: مذاکرات فقط «تنفس مصنوعی» است/ مشکل مردم تحریم و مرغ و گوشت نیست، له شدن «کرامت» است
فعال اصولگرا: مذاکرات فقط «تنفس مصنوعی» است/ مشکل مردم تحریم و مرغ و گوشت نیست، له شدن «کرامت» است

فعال سیاسی اصولگرا می گوید: نارضایتی مردم فقط در نداشتن «نان، سبزی، رب گوجه فرنگی، گوشت، مرغ و ماهی و…» نیست، که نفوذی‌های داخلی و خارجی آدرس غلطی را به مردم القاء می‌کنند، بلکه چون مردم ما فرهنگی، دیندار و دوستدار نظام اسلامی هستند، توجه‌شان بیشتر به توهین به «کرامت»، نادیده گرفتن «حقوق شهروندی» و نیز «تعیین سرنوشت توسط خودشان» توسط بی‌تدبیری مجریان و باند فساد است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است