کد خبر : 174419
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۲ - 14:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۲۸۴ فوتی جدید کرونا در کشور

۲۸۴ فوتی جدید کرونا در کشور

به گزارش مدارا، از دیروز تا امروز ۲ مهرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۵ هزار و ۲۹۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۲۱۶۱ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۵۰۸ هزار و ۸۸۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۸۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۱۸ هزار و ۷۹۲ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۴ میلیون و ۸۹۷ هزار و ۸۷۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۶ هزار و ۵۰۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۱ میلیون و ۵۴۵ هزار و ۳۳۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۲۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۲۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۶۵ شهر در وضعیت زرد و ۳۰ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط:
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد

روز گذشته خبرگزاری فارس با انتشار ویدئویی درباره ماجرای تولد آقای بازیگر و بازداشت او و چند تن دیگر از دوستانش افشاگری کرد.

ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد
ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد

حذف ارز ترجیحی برنج هندی و پاکستانی منجر به افزایش قیمت این کالای اساسی در بازار شده است.

بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟
بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟

درحالی که نیمه آذرماه زمان اجرای بنزین سه نرخی اعلام شده بود اما وزیر نفت اعلام کرد هنوز تاریخ قطعی اجرای این موضوع مشخص نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است