کد خبر : 174186
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۲۹ - 09:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بایدن این بار از سوی نتانیاهو مسخره شد

بایدن این بار از سوی نتانیاهو مسخره شد

به گزارش مدارا،  بنیامین نتانیاهو، رهبر اپوزیسیون اسرائیل در ویدئویی در فیس بوک دیدار اخیر نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل و جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید را مسخره کرد.

نتانیاهو در این ویدئوی زنده در صفحه فیس بوک خود در پاسخ به سوالی در مورد این دیدار با مسخره کردن رفتار بایدن گفت: "بله، شنیدم. شنیدم که بایدن خیلی هوشیار بود و سرش را به نشانه تایید پایین انداخته بود! 

نتانیاهو در این ویدئو سرش را پایین انداخته و در تمسخر بایدن سرش را حرکت داد.

وی در مورد تعهد بایدن مبنی بر عدم اجازه ایران به دستیابی به سلاح هسته‌ای، گفت: خوب این همان چیزی است که اوباما نیز گفت و دیگران هم گفته‌اند. این را در مورد کره شمالی هم گفته‌اند و امروز این کشور دارای یک زرادخانه هسته‌ای وحشتناک و موشک‌های بالستیک است. موشک‌هایی که می‌توانند به هر نقطه برسند. "

نتانیاهو همچنین از دولت فعلی اسرائیل انتقاد کرد و گفت: "آنها یک کمپین عمومی قوی علیه پرونده هسته‌ای ایران ایجاد نمی‌کنند."

وی در مورد خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان هم گفت معتقد است که "رویدادهای بین المللی اخیر حاوی یک درس است  و آن این که اسرائیل باید از خودش دفاع کند."

وی افزود: "من سالها پیش به جان کری وزیر امور خارجه (سابق) گفتم ،" من نمی خواهم به شما توهین کنم ، اما وقتی افغانستان را ترک کنید ، نیروهای افغان سقوط خواهند کرد و طالبان کنترل کشور را به دست خواهند گرفت. من ارزیابی خاص خودم را داشتم."

اخبار مرتبط:
فیلتر تلگرام برداشته شد؟
فیلتر تلگرام برداشته شد؟

کاربران می‌گویند بعضی خطوط ایرانسل و رایتل بدون فیلترشکن یا پروکسی وارد تلگرام می‌شوند.

عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو
عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو

قاب متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو و احترام نظامی دانشجویان به سرود ملی ایران در دانشگاه آزاد تهران مرکز مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.

مینو محرز: موج جدید آنفلوآنزا شدیدتر است/ احتمال مرگ وجود دارد
مینو محرز: موج جدید آنفلوآنزا شدیدتر است/ احتمال مرگ وجود دارد

مینو محرز، متخصص بیماری‌های عفونی گفت: آنفلوآنزا بعضی اوقات می‌تواند خیلی شدید باشد و این موج فعلی بیماری یک مقداری شدیدتر از موج‌های قبلی است و وقتی تعداد مبتلایان زیاد شود، بالاخره در آن مرگ و میر هم دارد و احتمال کشندگی افراد مبتلا هم وجود دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است