کد خبر : 167972
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۲۳ - 16:31
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مسئول بسیج زنان: زنان دنیا به حجاب روی آورده‌اند

مسئول بسیج زنان: زنان دنیا به حجاب روی آورده‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا بیابانی، مسئول سازمان بسیج زنان گفت: علی رغم تلاش‌های دشمنان اسلام زنان دنیا به رعایت حجاب وعفاف و زیست عفیفانه در جامعه روی آورده‌اند. جداسازی واگن زنان در قطار‌های شهری انگلیس، نشانه تمایلات به زیست عفیفانه است.

وی خاطرنشان کرد: زن ایرانی عمر خود را در احترام و آسایش و امنیت به سر می‌برد، اما در مقابل آن، زنان آمریکایی احساس ناامنی را تجربه می‌کنند.

بیابانی، مسئول سازمان بسیج زنان گفت: علی رغم تلاش‌های دشمنان اسلام زنان دنیا به رعایت حجاب وعفاف و زیست عفیفانه در جامعه روی آورده‌اند. جداسازی واگن زنان در قطارهای شهری انگلیس، نشانه‌ تمایلات به زیست عفیفانه است.

مسئول سازمان بسیج زنان با بیان اینکه علیرغم تلاش شرکت‌های فیلم‌سازی صهیونیستی اما باز هم اقبال از عفاف و حجاب در جهان فروکش نکرده است، گفـت: جامعه جهانی به سمتی پیش می‌رود که انتخاب خودش را مبتنی بر رعایت عفاف و حجاب و زیست عفیفانه قرار داده است.

نشست بین المللی عفاف و حجاب با محوریت بشارت تمدن ساز در مسیر آینده جهان با حضور مینا بیابانی مسئول سازمان بسیج زنان، سامه یح نجف آبادی نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی، شارلی اونیه نماینده مسیحیان در مجلس شورای اسلامی و طاهره همیز استاد دانشگاه و حوزه در سالن شهید سلیمانی واقع در مجتمع فرهنگی ولیعصر (عج) برگزار شد.

مینا بیابانی با بیان اینکه در سال‌های اخیر شاهد این هستیم که علی رغم تلاش‌های دشمنان اسلام زنان دنیا به رعایت حجاب وعفاف و زیست عفیفانه در جامعه روی آورده‌اند. تصریح کرد: علی‌رغم تلاش شرکت‌های فیلم‌سازی صهیونیستی تلاش‌های بسیاری جهت مخدوش کردن چهره‌ی زنان محجبه داشته‌اند و زنان محجبه را به عنوان کلاهبردار یا در نقش جاسوس بین الملل نشان می‌دهند، اما باز هم اقبال از عفاف و حجاب در جهان فروکش نکرده است.

وی ادامه داد: در سال۲۰۱۲ در کشور مصر دقیقا بعد از فروپاشی پادشاهی حسنی مبارک شاهد هستیم که یکی از گویندگان خبر برای اولین بار با حجاب مقابل دوربین رفت و در سال ۲۰۱۶ در تورنتو کانادا هم یک گزارشگر زن با حجاب به مقابل دوربین خبری رفت.

بیابانی به جداسازی واگن زنان در قطارهای شهری انگلیس اشاره کرد و گفت: این جداسازی‌ها نشانه‌ی تمایلات به زیست عفیفانه و زندگی در اجتماع همراه با حجاب است.

وی خاطرنشان کرد: زن ایرانی عمر خود را در احترام و آسایش و امنیت به سر می‌برد اما در مقابل آن، زنان آمریکایی احساس ناامنی را تجربه می‌کنند.

مسئول سازمان بسیج جامعه زنان با اشاره به جنبش‌های خویشتنداری که قائل به حریم بین زن و مرد هستند، مطرح کرد: هرساله در آمریکا مجامعی توسط این جنبش‌ها برگزار می‌شود که زنان و دخترانی که معتقد به زیست عفیفانه هستند در این مجامع شرکت می‌کنند.

بیابانی در پایان افزود: جامعه جهانی به سمتی پیش می‌رود که انتخاب خودش را مبتنی بر رعایت عفاف و حجاب و زیست عفیفانه قرار داده است و این گفتمان تمدن ساز، در مسیر آینده جهان است.

اخبار مرتبط:
سرانه بودجه اصفهان ناعادلانه است؛ افزایش حقوق ۱۴۰۵ به نفع کم‌درآمدها
سرانه بودجه اصفهان ناعادلانه است؛ افزایش حقوق ۱۴۰۵ به نفع کم‌درآمدها

نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: سهم مالیاتی پیش‌بینی‌شده سال ۱۴۰۵ برای استان اصفهان افزایش قابل توجهی دارد درحالی که سرانه بودجه آن نسبت به برخی استان‌ها پایین‌تر باقی مانده است.

استاندار اصفهان: بی‌طرفی و شایسته‌گزینی، ستون انتخابات شوراهاست
استاندار اصفهان: بی‌طرفی و شایسته‌گزینی، ستون انتخابات شوراهاست

استاندار اصفهان گفت: نقش تعیین‌کننده شوراهای اسلامی شهر و روستا در کیفیت زندگی مردم، بی‌طرفی، شایستگی و جلب مشارکت نخبگان محلی مهم‌ترین الزامات برگزاری انتخاباتی سالم است.

مدیرکل گمرکات: صادرات ۹ ماهه اصفهان به ۸۴۳ میلیون دلار رسید
مدیرکل گمرکات: صادرات ۹ ماهه اصفهان به ۸۴۳ میلیون دلار رسید

مدیرکل گمرکات استان اصفهان گفت: در ۹ ماهه امسال تشریفات صادرات یک میلیون و ۲۶۶ هزار تن کالا به ارزش ۸۴۳ میلیون دلار از گمرکات استان اصفهان انجام شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است