کد خبر : 159200
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۵ - 11:51
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تندیس زوج سالخورده؛ همدان و لندن!

تندیس زوج سالخورده؛ همدان و لندن!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در تندیس لندن، یک زوج سالخورده در حالی که لبخند به لب دارند و به هم تکیه کرده اند دیده می شود و در تندیسی که در همدان قرار دارد زوج سالخورده ای را می بینید که چهره هایی عبوس دارند و هر کدام در یک سوی نیمکت نشسته اند.

کاربران با مقایسه این دو تندیس به آن واکنش نشان دادند.

کاربری نوشت: «یکی از کارکردهای المان ها در جامعه تزریق روحیه نشاطه که در این تندیس ایرانی بیشتر غم و افسردگی دیده می شه.»

کاربر دیگری نوشت: «به نظرم تندیس ایرانی کاریکاتور گونه تر بود و آدم با دیدنش خندش می گرفت.»

کاربری هم نوشت: «آدم با دیدن این مجسمه ایرانی یاد بابابزرگ، مامان بزرگش میفته که خجالت می کشن توی جمع کنار هم بشینن.»

اخبار مرتبط:
جلوگیری از قطع برق ناگهانی چاه‌های کشاورزی و اصناف در دستورکار قرار گرفت
جلوگیری از قطع برق ناگهانی چاه‌های کشاورزی و اصناف در دستورکار قرار گرفت

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان از بررسی راهکارهای مدیریت مصرف برق برنامه‌ریزی شده توسط چاه‌های کشاورزی و اصناف در استان‌ اصفهان خبر داد.

تعیین تکلیف ۶ شرکت صنعتی و مهلت قانونی برای فعال‌سازی زمین‌های راکد
تعیین تکلیف ۶ شرکت صنعتی و مهلت قانونی برای فعال‌سازی زمین‌های راکد

معاون اقتصادی استاندار اصفهان گفت: با اجرای بند(خ) ماده (۴۸) قانون برنامه هفتم توسعه، پرونده ۹ بنگاه اقتصادی که با وجود دریافت زمین، اقدام به فعال‌سازی آن نکرده بودند، مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

زاینده‌رود برای سومین بار طی یک ماه گذشته در اصفهان جاری شد
زاینده‌رود برای سومین بار طی یک ماه گذشته در اصفهان جاری شد

زاینده‌رود صبح امروز دوشنبه به شهر اصفهان رسید و زیر پل‌های تاریخی جاری شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است