کد خبر : 142220
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۰۲ - 20:22
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عضو شورای شهر تهران: دولتی که با حمایت ما آمد حداقل همکاری را هم ندارد

عضو شورای شهر تهران: دولتی که با حمایت ما آمد حداقل همکاری را هم ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛شهربانو امانی در دویست و پنجاهمین جلسه شورای شهر تهران و در جریان بررسی نامه اعتراض فرمانداری به برخی نام گذاری‌ها، با بیان اینکه مانند باغ‌ها که تشخیص باغ بودن یا نبودن آن از اختیارات شورا بوده، نام‌گذاری‌ها نیز از حقوق شورا است، گفت: از ابتدا حساسیتی در رابطه با نام‌گذاری معابر و خیابان‌ها نسبت به شورای پنجم وجود داشته است. کما اینکه وقتی نام خسرو آواز ایران، استاد شجریان مطرح شد، مشکلاتی را پیش آوردند. در واقع نگاه بخشی از جامعه و برخی سیاسیون به نام‌گذاری‌ها نیز سیاسی است.

امانی با تاکید بر اینکه تهران پایتخت کشور است و باید پیوستگی فرهنگی آن حفظ شود، گفت: می‌دانیم کمیته نام‌گذاری با حساسیتی که دارد اسامی را انتخاب می‌کند. ضمن اینکه ما یکبار به این تغییر رای داده‌ایم لذا اگر بنا باشد نماینده‌های حداقلی مجلس یازدهم به خاطر هر حداقل اختیاراتی که شورا دارد، بخواهند شعارهایی بدهند و تصمیاتی بگیرند، پس اختیارات شورا چه می‌شود؟

عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه باید بر تصمیمات شورا پافشاری کرد، گفت: من فکر می‌کنم با توجه به نظر کمیسیون حقوقی شورای پنجم و اینکه کمیته نام‌گذاری دقیقا قانون را رعایت می‌کند بر تصمیمی که گرفته‌ایم پافشاری کنیم. متاسفم که دولتی که با اسم و حمایت ما بر سرکار آمد حداقل همکاری در اجرای قانون را هم بر نمی‌تابد. در نهایت به نظر من باید بر رایی که داده‌ایم پافشاری کنیم و از اختیارات شورا دفاع کنیم.

اخبار مرتبط:
تاج:تعلل امروز، خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند
تاج:تعلل امروز، خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند

نماینده هنرمندان صنایع دستی اصفهان با هشدار نسبت به فرسایش جدی این بخش، گفت: ادامه بی‌ثباتی‌های اقتصادی و نبود تصمیمات حمایتی،خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند.

دادستان کل کشور دستورتشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی اصفهان را صادرکرد
دادستان کل کشور دستورتشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی اصفهان را صادرکرد

دادستان کل کشور در کارگروه ویژه بررسی مشکلات آب و کشاورزی استان اصفهان در راستای تشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی این استان دستوراتی را صادر کرد.

پرونده‌های انضباطی علیه ذوب‌آهن روی هم تلنبار شد
پرونده‌های انضباطی علیه ذوب‌آهن روی هم تلنبار شد

باشگاه ذوب‌آهن از سوی کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال و کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، تاکنون در چند پرونده جداگانه به پرداخت مطالبات بازیکنان محکوم شده و هم‌زمان یکی از اختلافات حقوقی این باشگاه با یک بازیکن و باشگاه دیگر برای رسیدگی ماهوی دوباره به جریان افتاده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است