کد خبر : 142188
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۰۲ - 19:45
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قیمت بیت‌ کوین رکورد زد

قیمت بیت‌ کوین رکورد زد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در حال حاضر بهای بیت کوین به بیشترین میزان خود در سه سال گذشته رسیده و وارد کانال ۱۸ هزار و ۹۶۵ دلار شد و به باور کارشناسان در حال نزدیک شدن به کانال ۲۰ هزار دلاری است.

آمارها نشان می‌دهد، بهای بیت‌کوین از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون حدود ۱۶۰ درصد افزایش یافته و به بیشترین میزان خود از دسامبر (مرداد-شهریودر) ۲۰۱۷ رسیده است.

کارشناسان می‌گویند سرمایه‌گذاران با این امید که بهای بیت کوین روز به روز افزایش می‌یابد تمایل بیشتری به سرمایه گذاری در این زمنیه از خود نشان می‌دهند.

سایر ارزهای مجازی مانند اتریوم و ایکس پی آر نیز با رشد روبرو شده اند.

در حال حاضر اتریوم و ایکس پی آر به ترتیب با افزایش ۷.۲ درصد و ۳۳ درصد افزایش قیمت داشته و به ترتیب به ۵۰۵.۲ دلار و ۳۱ سنت رسید.

به باور کارشناسان اقتصادی، در حال حاضر برخی شرکت‌های مالی در جهان به استفاده از ارزهای دیجیتال روی آورده‌اند و این مساله به جذابیت ارزهای دیجیتال افزوده است.

به عنوان مثال بانک مرکزی روسیه در نظر دارد از سال آینده میلادی طرح پایلوت روبل دیجیتالی را آغاز کند.

چین نیز بر این باور است که ارزهای دیجیتال تاکنون تراکنش‌های اولیه موفقیت آمیزی را تجربه کرده اند.

اتحادیه اروپا نیز می‌کوشد معاملات ارزهای دیجیتالی را قانونی کند.

جذابیت بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتال در نیمه نخست سال جاری میلادی تحت تاثیر شیوع کرونا، گوی سبقت را از فلزات گرانبها چون طلا، نقره و پلاتین ربوده است.

اخبار مرتبط:
تاج:تعلل امروز، خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند
تاج:تعلل امروز، خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند

نماینده هنرمندان صنایع دستی اصفهان با هشدار نسبت به فرسایش جدی این بخش، گفت: ادامه بی‌ثباتی‌های اقتصادی و نبود تصمیمات حمایتی،خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند.

دادستان کل کشور دستورتشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی اصفهان را صادرکرد
دادستان کل کشور دستورتشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی اصفهان را صادرکرد

دادستان کل کشور در کارگروه ویژه بررسی مشکلات آب و کشاورزی استان اصفهان در راستای تشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی این استان دستوراتی را صادر کرد.

پرونده‌های انضباطی علیه ذوب‌آهن روی هم تلنبار شد
پرونده‌های انضباطی علیه ذوب‌آهن روی هم تلنبار شد

باشگاه ذوب‌آهن از سوی کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال و کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، تاکنون در چند پرونده جداگانه به پرداخت مطالبات بازیکنان محکوم شده و هم‌زمان یکی از اختلافات حقوقی این باشگاه با یک بازیکن و باشگاه دیگر برای رسیدگی ماهوی دوباره به جریان افتاده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است