کد خبر : 132849
انتشار : ۱۳۹۹/۰۶/۲۴ - 14:00
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

درگذشت شیخ حسین انصاریان تکذیب شد

درگذشت شیخ حسین انصاریان تکذیب شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛  ابراهیم انصاریان، گفت: حدود ۲۰ دقیقه پیش در بیمارستان محل بستری برادرم حضور داشتم و به حمدالله حال عمومی ایشان بسیار خوب است. پزشک معالج وی از ما خواسته است که برای ترخیص او از بیمارستان عجله نکنیم تا روند درمانی او طی و کامل شود تا دوباره دچار مشکل نشود.

آقای انصاریان گفت: در دیدار و عیادتی که چند دقیقه پیش با حجت الاسلام و المسلمین انصاریان داشتم ایشان از من خواست که از همگان به ویژه هیئتی‌ها بخواهید که برای شفای همه بیماران دعا کنند.

حجت اسلام و المسلمین شیخ حسین انصاریان به علت ابتلا به کرونا در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری است.

اخبار مرتبط:
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان از واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محدوده پل تمدن خبر داد و گفت: در این حادثه سه نفر مجروح و به بیمارستان کاشانی منتقل شدند. ‌

۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد
۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان از کشف ۱۰ تن کله‌پاچه و متعلقات گوسفندی منجمد در شرایط غیربهداشتی از یک انبار غیرمجاز در منطقه ملک‌شهر خبر داد.

بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است
بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است

رئیس اتاق تعاون استان اصفهان گفت: محدودیت‌های بانکی، مشکلات حمل‌ونقل بین‌المللی و کاهش دسترسی به بازارهای جهانی، مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تعاونی‌ها در شرایط تحریمی هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است