کد خبر : 365690
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۰ - 15:13
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

قیمت صیفی‌جات در بازار سر به فلک کشید

اسداله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران گفت: با توجه به تداخل عرضه میوه های تابستانه و پاییز، پیش بینی می شود که نوسانی در بازار رخ ندهد. به گفته وی، مغازه داران برمبنای فاکتور مکلف به رعایت سود مصوب قانونی هستند که براین اساس گرانفروشی مشخص است.

قیمت صیفی‌جات در بازار سر به فلک کشید

به گزارش سایت خبری مدارا:  باشگاه خبرنگاران نوشت: اسداله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران گفت: با توجه به تداخل عرضه میوه های تابستانه و پاییز، پیش بینی می شود که نوسانی در بازار رخ ندهد. به گفته وی، مغازه داران برمبنای فاکتور مکلف به رعایت سود مصوب قانونی هستند که براین اساس گرانفروشی مشخص است.

کارگر ادامه داد: طبق روال همه ساله در این مقطع بدلیل فصل جابه جایی گوجه فرنگی، قیمت با نوساناتی روبروست که این دوره مقطعی است و بازار به روال عادی می رسد.

بررسی ها از سطح بازار نشان می دهد که در حال حاضر هرکیلو انار با نرخ ۱۳۸ تا ۱۶۰ هزارتومان، انگور ۱۱۰ تا ۲۳۰ هزارتومان، پرتقال جنوب ۱۱۰ تا ۱۸۰ هزارتومان، پرتقال شمال ۸۰ تا ۱۰۰ هزارتومان، خرمالو ۸۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، کیوی ۱۳۰ تا ۱۹۰ هزارتومان، لیموشیرین ۹۰ تا ۱۴۰ هزارتومان، موز ۱۰۰ تا ۱۸۰ هزارتومان، سیب درختی ۱۰۰ تا ۱۶۰ هزارتومان، خیار ۳۰ تا ۸۰ هزارتومان، گلابی ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزارتومان و پسته ۴۵۰ تا ۶۰۰ هزارتومان در مغازه ها عرضه شود.

همچنین قیمت هرکیلو گوجه فرنگی ۳۵ تا ۵۰ هزارتومان، پیاز ۲۲ تا ۳۰ هزارتومان، سیب زمینی ۲۹ تا ۳۸ هزارتومان، کاهو پیچ سالادی ۷۰ تا ۸۰ هزارتومان، سبزی ۶۰ تا ۸۰ هزارتومان، کلم سفید ۲۵ تا ۳۵ هزارتومان، کلم قرمز ۵۰ تا ۶۵ هزارتومان، فلفل ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزارتومان و فلفل دلمه رنگی ۱۰۰ تا ۱۳۰ هزارتومان است.

اخبار مرتبط:
ماجرای بازداشت فرد مسلح مدعی مبارزه با بی حجابی چه بود؟
ماجرای بازداشت فرد مسلح مدعی مبارزه با بی حجابی چه بود؟

سرپرست ستاد امر به معروف و نهی از منکر خبر داد که مدتی قبل فردی بازداشت شد که سلاح داشت و مدعی مبارزه با بی حجابی بود. او می‌خواست گروهی مسلحانه را برای این کار تشکیل دهد.

نیویورک‌تایمز: عربستان اف-۳۵ می‌خواهد نه عادی‌سازی روابط با اسرائیل
نیویورک‌تایمز: عربستان اف-۳۵ می‌خواهد نه عادی‌سازی روابط با اسرائیل

رسانه آمریکایی نوشته است که به رغم تلاش‌ها و اظهارات خوش‌بینانه رئیس‌‎جمهور آمریکا درباره عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو و ریاض، مقامات رسمی می‌گویند بن‌سلمان توافق امنیتی - دفاعی مستقل با آمریکا را در اولویت سفر نوامبر به کاخ سفید قرار داده و موضوع روابط با رژیم اسرائیل در دستورکار او قرار ندارد.

روایت علی افشاری از حلقه امنیتی رضا پهلوی
روایت علی افشاری از حلقه امنیتی رضا پهلوی

تصاویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد یک تیم حفاظتی وابسته به رژیم صهیونیستی، مسئولیت امنیت رضا پهلوی در کانادا را به عهده گرفته است و این موضوع واکنش‌های متعددی در شبکه‌های اجتماعی به همراه داشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است