کد خبر : 324963
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۱۸ - 15:10
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سخنگوی وزارتخارجه: پیش از ورود عناصر تحریرالشام، دیپلمات‌های ایرانی از ساختمان سفارت خارج شدند

«اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت خارجه ایران تأکید کرد همه کارکنان ایرانی سفارت ایران در دمشق در سلامت کامل به سر می‌برند و پیش از ورود مهاجمان، ساختمان سفارت را ترک کرده بودند.

سخنگوی وزارتخارجه: پیش از ورود عناصر تحریرالشام، دیپلمات‌های ایرانی از ساختمان سفارت خارج شدند

به گزارش سایت خبری مدارا: سخنگوی وزارت خارجه ایران در گفت‌وگوی اختصاصی با «تهران‌تایمز» تأکید کرد که دیپلمات‌ها و کارکنان سفارت ایران در دمشق در سلامت کامل به سر می‌برند.

«اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد که دیپلمات‌های ایرانی در سفارت ایران در دمشق امروز صبح پیش از حمله عناصر تروریستی «هئیت تحریرالشام»، سفارت را ترک کرده بودند.
بقایی تأکید کرد همه کارکنان ایرانی سفارت ایران در دمشق در سلامت کامل به سر می‌برند و پیش از ورود مهاجمان، ساختمان سفارت را ترک کرده بودند.
ساعاتی پیش شبکه سعودی العربیه تصاویر مربوط به حمله عناصر مسلح به سفارت ایران در دمشق را منتشر کرد.
به نوشته العربیه، عناصر مذکور اقدام به شکستن شیشه‌ها و بیرون ریختن اسناد و مدارک و از بین بردن لوازم داخل سفارت ایران کرده‌اند.
اخبار مرتبط:
استان تهران اول مرداد تعطیل اعلام شد
استان تهران اول مرداد تعطیل اعلام شد

به دلیل گرمای شدید، تهران چهارشنبه تعطیل شد.

علم‌الهدی: پنتاگون از تاکتیک ایران حیرت‌زده شد
علم‌الهدی: پنتاگون از تاکتیک ایران حیرت‌زده شد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: شکست واقعی دشمن، نه در حوزه دفاعی یا حملات کشورمان، بلکه در نرسیدن به هدف نهایی یعنی سقوط نظام جمهوری اسلامی بود.

نتانیاهو از جلسه دادگاهش فرار کرد
نتانیاهو از جلسه دادگاهش فرار کرد

در حالی که جلسات دادگاه رسیدگی به جرایم فساد نتانیاهو به مراحل حساس خود رسیده است، بنیامین نتانیاهو بار دیگر موفق شد از این جلسات گریخته و ادامه آن را به تعویق بیاندازد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است